Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




mandag den 20. juni 2011

Elias brækket armen

Kom til at tænke på at det måske er rimeligt at fortælle om andre store ting i vores liv. Søde Elias 4½ år har brækket sin arm! Han faldte ned fra noget højt klatrenoget i børnehavens puderum i torsdags. Han græd meget og blev trøstet. Men var ellers ved godt mod. Først hen under aften blev han pylret og armen begyndte at hænge slapt.
Næste morgen ringede jeg til skadestuen for at høre deres vurdering af om han skulle tilses. Jeg fik en tid til kl 14, og indtil da kunne vi holde øje med om han begyndte at bruge den og så kunne vi afmelde tiden. Jeg tog ham med på arbejde (lidt kedeligt for ham;) for bedre selv at kunne iagttage om han tog den i brug. Han kunne godt bøje armen, men han ville helst ikke bruge den og det meste af tiden hang den slapt ned. Men jeg aflyste tiden, fordi den ikke var hævet og han godt kunne bøje den.

Lørdag morgen afleverede vi ham hos Mormor og kørte på sorgseminar. Da det var slut søndag eftermiddag, ringede vi hjem til dem for at få status på armen. Han brugte den stadig ikke, var mormors vurdering. Da vi kom kunne vi se at den stadig han slapt, men at han brugte den mere. Nu ville han godt tage fat om noget spontant med begge hænder. Men nu havde vi tiden, så vi tog på Skadestuen i Århus.

Klokken var ca 17.30. Vi ventede ca 30 min på lægen. Han vurderede at han skulle i røngten, da han ikke vil dreje håndledet udad, så der er formentligt noget i albueledet, hvor han har ondt. Muligvis var den gået af led. Det gjorde ondt at få taget billeder, fordi albuen skulle ligge i en dum stilling, men Elias klarede det flot.

Billederne viste at der er en ansamling i albueleddet og at der er slået en flis af en knogle tæt på ledet. Han fik derfor en gipsskinne på armen. Den skal han have på i 10 dage, hvor vi skal til tjek og vurdere om han vil bruge armen. Hvis det stadig gør ondt skal han have gips på igen.

Kl. 18.30 var vi ude så det gik nemt. Godt for vi var alle 3 godt trætte.

Elias er stolt af armen og ville ikke have langærmet på i børnehave idag:-) Den skulle vises frem.

Ingen kommentarer: