Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




torsdag den 18. oktober 2012

Dag 3

Dag 3 startede ret sent. Først ved 12 tiden var vi klar til dåd efter en hård hård nat. Selvom vi stadig ikke var friske, måtte vi tage os sammen, så vi også fik oplevet lidt af Singapore. Planen for dagen var besøg i Singapores 2 zoos. Den ordinære og Night zoo.

Vi fik snøvlet os afsted. Købte noget toastbrød og æbler i en butik og spiste det til morgenmad/frokost. Hoppede på en taxi og kørte de 25 min ud til Zoo (23$).

Zoo var godt og spændende. Desværre måtte vi sande at vores hovedattraktion – pandaerne – som de har stillet mega stort op skulle komme i september – rigtig nok var kommet, men først vill åbne til offentligheden i december... hmmm skuffende. VI havde ellers talt meget om det med Elias, fordi hans ynglingsbamse er en panda. Han går nærmest ingen steder uden den. Vi fik ikke set nogen fodringer.Vi var dog også noget matte i knæene efter den hårde rejse og hårde nat, men vi fik nu noget ud af det. Det var først til sidst i zoo at kræfterne slap op. Og så måtte vi sande at vi manglede endnu en zoo – Night Safari.

Zoo lukkede kl 18 og Night Safari ville åbne kl 19.30. Vi købte 3 vand og en pose chips, som vi satte os på en bænk og guffede, mens Lea fik mad. Lidt opladte påny gik vi de få hundrede meter til Night Safari – en unik park, der først kommer til live ved mørkets frembrud. En ret spændende idé. Der var et ild-show udenfor ved restaurants-området, som helt opslugte Elias. Vi satte os og fik et par burgere og Elias en pastaret. Lea faldt i søvn og vi gik ind i parken.

Parkens hoved-færdelsåre er en tramrute, hvor man i ren safari stil kommer tæt på dyrene fra en lille bus/tog. Da Lea sov kunne vi ikke komme med den, men måtte gå ad små stier. Vi nåede tre af ruterne inden Lea belejliget vågnede ved et Tram-stop. Det var en ret god oplevelse at gå i mørket af de små stier og se ind i de svagt oplyste områder, hvor dyrene gemte sig. Det gjorde oplevelsen af dyrene mere intens end vanligt, fordi fokus var så indsnævret. Man skulle ikke forholde sig til andet end at følge den ene sti, der var og se de dyr der var. Vi hoppede på tram-men og også her var oplevelsen ret intens. En guide på toget hviskede fortællinger om de dyr vi så og vi kørte stille forbi dem. En god oplevelse. Men vi var trætte og da vi havde kørt en halv runde med trammen og nåede udgangen valgte vi at takke af. Vi kunne have taget en hel runde og gået de sidste to stier og set et efter sigende ret fedt show med "Creatures of the Night". Men det gjorde vi ikke. Vi var trætte, Britta hovedpine... og hvordan ville natten blive??? Næsten ikke til at overskue. Så vi forlod zoo'sene, men synes egentlig vi havde set vores – gjort det godt – vores betingelser taget i betragtning.

Vi tog en taxi tilbage og hoppede i seng. Natten blev meget bedre end forvetning. Lea sov vist som vanligt hjemme og vågnede ved 9 tiden næste dag.

Ingen kommentarer: