Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




søndag den 18. november 2012

Fraser part 2

Dagen efter hyggede vi os om formiddagen i huset. Det var rart at have god tid og ikke skulle ud af døren. Lidt senere gik vi ned til poolen og badede resten af eftermiddagen. Vi gik tilbage, så vi kunne spise tidlig aftensmad – sen frokost, så vi kunne nå ned på stranden og se solnedgang ved 17.30 tiden. Vi fik rester af pølser fra i går og lavede dem til sandwich. Lidt i 17 var vi allerede ved stranden, så vi havde tid til at gå lidt hen af stranden, hvor der stod et træ, der kunne skabe kontrast på Renés billeder. Det var lørdag og der skulle være både bryllup og flere store fester på resortet. Brudeparret var på vej ned på molen for at få taget billeder og vi fulgtes med dem.

Vi nåede stedet på stranden og René tog billeder – Lea fik lidt mere mad og vi andre fik lækker Mudcake. Vi havde stranden og solnedgangen for os selv. Vi havde planer om også at skulle have en pizza fra strandbaren, men vi kunne intet spise efter den sene frokost og kagen på stranden, så vi hoppede retur til huset og gjorde klar til sengetid.

Næste dag var der tjek ud kl 10. Lea nåede lige en lur inden vi gik i receptionen og betalte en halv milliard = 605 $. 125 for færgeoverfarten, 415 for heldagsturen, 13 for aftenturen og 2x22 for pommesfriter og fish'n'chips til frokost snack.

Vi havde bestilt overfart kl 14, men var tæt på at spørge om der var plads kl 10.30, for der var lidt overskyet. Men Elias ville helst blive, så Elias hoppede i poolen, mens vi andre hyggede os på solsengene. Tiden fløj afsted og snart skulle vi ned til båden. Færgeoverfarten tog små 45 min. Vi blev fragtet fra færgen til vores campingplads i Hervay Bay, hvor camperen ventede os. Her var vi lidt i 16. Vi gad ikke til at bakke bilen sammen for at tage ud og handle og køleskabet var jo helt tomt, så vi gik på grillbaren ved siden af og købte burgere og fish and chips til tidlig aftensmad. Så var det tid til at skype Mormor, som blev rigtig glad for at se og snakke med os... Tror det er rigtig fedt for hende at vi denne gang har fået web-kameraet til at virke. Tror det er mere vigtigt at se og høre børnene, så alle historierne om hvad vi laver kan hun jo læse her...:-)




Ingen kommentarer: