Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




søndag den 8. januar 2012

Elias 5 år

Så er Elias blevet 5 år og han er blevet fejret med maner de sidste 4 dage.

Torsdag kom mellemgruppen fra børnehaven (Alle børn fra 2007, som skal være de kommende store børn - Græshopper - i børnehaven - og som Elias skal gå i skole med). Det var en herlig formiddag. Elias var som altid en fantastisk vært. Han minglede rundt og sørgede for at alle havde det godt. De legede rundt i hele huset og var på en spændende skattejagt, hvor fæle tyve havde stjålet guffet til fødselsdagen, som de fandt efter en 4-5 poster. Elias havde bestilt pølsehorn og kyllingelår, som vi fik med frikadeller, pasta og gnavegrønt. Og om ikke han også havde bestilt med Ninjago-kage, så principperne om ikke at servere kage til børnefødselsdagen holdte ikke. Men så måtte guf-posen være med sunde snacks. Ninjakagen var et hit. Elias var så stolt af den. Både Far og Mor holdte fri og Mormor var med til at holde dagen.

Om eftermiddagen kørte vi Mormor til toget og slappede af og legede. Fredag var det Elias' rigtige fødselsdag og vi pakkede gaver fra mor og far op i sengen. Og spiste morgenmad med smoothies, boller og amerikanske pandekager. Til middag kørte vi mod Århus. Vi skulle ind og hilsen på Lillesøster på scanningsklinikken. Vi var lovet et kvarter mere i 3D, fordi hun lå og puttede sig lidt da vi var der midt i december. Men om ikke hun putttede sig endnu mere idag. Hun har vendt sig og lå med hovedet oppe under mine ribben, men næsen helt ind i livmodervæggen. Så billederne var endnu dårligere end sidst. Man kan dog se at hun har fået lidt mere sul på kinderne. Og så følger hun forsat sin vækstkurve. E en uge mindre end gennemsnittet og vejer pt vist 1750g 32 uger henne.
Jordemoderen tilbød os at komme ind igen om et par uger. Vi kunne ringe, når vi er blevet tjekket på Skejby igen, hvis hun har vendt sig, for når hun ligger nede i bækkenet er der mere plads og dermed mulighed for bedre billeder.

Nåh det var Elias 5 år, vi kom fra. Efter scanningen gik vi et par timer rundt på Strøget. Fik byttet et par julegaver. Det var hyggeligt og tiden fløj hurtigt. Vi har vist nærmest aldrig været på strøgtur i DK sammen. Ved 16.30-17 tiden nåede vi bilen igen og kørte ud til Mormor, som skulle fejre sin 65 års fødselsdag. Her fik Elias gaver fra mormor og sine fætre og moster/onkel i Lystrup. En hyggelig aften.

Lørdag gjorde mor om formiddagen klar til den store familiefødselsdag med 18 mand om søndagen, men Elias og far dækkede borde og samlede Lego. Elias har nok fået 12 pakker Lego til jul og fødselsdag, så René er blevet øvet legebygger. Kl. 15 kom Anders - legekammerat - med sin søster og sine forældre, som er blevet vores venner. Vi fik boller og te, og børnene legede rigtig godt, snakkede de voksne Balirejse - da de overvejer at tage en tur dertil om et par måneder. De endte med spontant at spise med, da tiden var blevet fremskredet og vi havde masser af restemad.

Søndag var den store familiefødselsdag med brunch og lagekager... og masser af lego-gaver. Herligt at blive 5 år.

 

Ingen kommentarer: