Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




tirsdag den 10. april 2012

Påsken 2012

Så er påsken 2012 overstået. Elias, Lea og jeg (Britta;-) har haft påskeferie, mens René havde vagt fra fredag til fredag. Og det blev til ret mange timer på vagten - over 40, da René nærmest boede i Sønderjylland denne uge. Det blev i hvert fald til ture til Gråsten, Brande to gange, Vejen, Haderslev og Svendborg. Så børnene og jeg var en del alene hjemme... så fik vi da prøvet det... inkl at putte Elias mens Lea skreg på mad i liften. Ikke så hyggeligt, men sådan er det jo nogle gange.
Påskeferien blev indviet med en tur til frisør for Britta. For første gang i 13 måneder, så det var tiltrængt. Min frisør i Århus er stoppet som frisør, og jeg har først nu fået taget skridtet til at prøve den lokale frisør i Mørke... Utroligt hvor lang tid det kan tage, for det vokser jo ud igen det hår... og når man går herhjemme på barsel er looket jo ikke det vigtigste... Men nu er de lange lokker røget... og det grå hår titter lidt mere frem:-/ Om eftermiddagen havde vi barselsbesøg af en nabo (Adam), som gerne ville ønske tillykke med lille Lea... og drengene leger så godt sammen.

Første del af påskeferien blev i det hele taget brugt på besøg og gæster. Mandag besøgte vi Oldemor og Oldefar i Hasle, sammen med Farmor. Og kunne glade vise Lea frem til de glade oldeforældre. Desværre endte besøget ikke så godt, for Farmor snublede over dørtrinnet på vej ud til bilen og slog kolbøtter ned af stentrappen. Hun endte over i min bil og så meget forkommen ud. Hun kunne ikke komme op, så alt imens Lea træt og frustreret hylede i sin autostol, Elias grinede og hoppede op og ned pga for meget sukker og endnu ingen frokost, Oldefar trådte sig over tæerne i gangen, Oldemor sad i sofaen med sin KOL og ikke kunne få vejret og Farmor lå rullet sammen halvt under min bil, ringede jeg efter en ambulance. Den kom heldigvis og ganske overraskende indenfor hvad der føltes som få min (10?). Jeg tog børnene med på skadestuen og René kom heldigvis og tog Elias med hjem. Desværre viste det sig at Farmors hofte var brækket... øv øv øv... og hun måtte i operation om aftenen. Tilmed har hun forstuvet et håndled og bøjet nogle ribben, så hun er godt forslået.

Tirsdag havde vi besøg af Mille og hendes hund og vi havde en hyggelig dag. Onsdag kom Mormor... og Farfar kom også trillende. Ham har vi vist ikke set i 3 måneder, så det var godt at se ham, syntes Elias. Han er lige kommet hjem fra 3-4 uger i Thailand, hvor han har en kæreste. Til kaffen kom en af Mormor venner også forbi, for at hente hende. En times tid efter de gæster var taget afsted, kom vores venner Jari og Louise med deres to børn på barselsvisit.

De næste dage var vi hjemme og kom lidt ned i gear igen. Fredag var René også hjemme og fik bygget på skuret. I løbet af påsken har det nu taget så meget form, at René er igang med at indrette det, så nu kan vi få ryddet ud af skurtingene på førstesalen. Tænk sig engang. Og så kan sommeren byde på tømning af campingvognen og måske et salg, hvis det er muligt.

Søndag var vi på en hyggelig familietur til Århus. Vi landede tilfældigvis på domkirkepladsen, som påskegudstjenesten var overstået og dronningen kom ud af kirken. Lidt pudsigt sammenfald. Vi gik op af Strøget (butikkerne var lukkede) og op til Musikhuset, hvor vi skulle høre Rasmus Borring spille klaverkoncert. En dejlig pause, hvor begge børn var ok rolige, selvom det ikke er helt nemt for en 5 årig at sidde stille. Bagefter blev det til et kig på loppemarked i Mølleparken, hvor vi var så heldige at finde to fodboldbluser til en tyver stykket. Fantastisk køb synes Elias. Dagen sluttede hos Mormor, hvor vi skulle spise påskemad med lammekølle og lækkerier. Hyggeligt.

Nu er hverdagen indtrådt igen og det er ganske fint. Det er ikke helt nemt at tilgodese to børns så forskellige behov alene... og Elias har møj krudt i numsen, så vi gentagne gange hører os selv sige "rolig nu". Det er lidt irriterende, men det bliver nok ikke bedre af at være hjemme i 10 dage. Han har haft en god ferie, men han glædede sig også til at komme i børnehave igen.

Ingen kommentarer: