Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




onsdag den 25. april 2012

Hele familien til svømning

Igår drog hele familien til svømning i Auning svømmehal. Her har Elias jo gået til svømning en gang i ugen i 3½ år. Han går nu på et hold for børn, der selv kan svømme... og hvor forældrene egentlig kun er med i vandet for at nyde det dejlige varme vand. Vi har fået lov at snige Lea med i vandkanten... Svømmeholdene holder sommerferie en gang i maj, så Lea kan først starte op på et hold til august. Men hun skal da ikke snydes for at opleve de varme bade.

7½ uge og i svømmehallen. En dame i omklædningsrummet mente vist at jeg mishandlede mit barn... for det var da synd at hun skulle ned i det vand... Er det synd? Mon andre også synes det? Mon hun selv opfatter det som en straf at være i vandet?

Lea klarede det så flot... Brusebadet inden modtog hun med sindsro. Jeg havde mulighed for at bade hende i et lille badekar, men det gik så fint med brus. Og i det varme bassin lå hun lige så fint og sugede til sig... Efter små 20 min gik vi op igen... Hun var stadig rolig, men jeg ville gerne give os ro i omklædningsrummet, så vi ikke skulle kæmpe og bruserne og så der var mere tid til at blive færdige.
Lea tog igen brusebadet helt roligt. da hun skulle have tøj på, blev hun lidt ked, men hold da op hvor havde hun også været sej. Hun fik en tår at drikke og det passede så fint med at Elias og René blev færdige.

Og så var hun træt... Hun sov for første gang i soveværelset roligt til aften. Blev puttet med en tår, da vi kom hjem ved 20 tiden. Blev vækket og fik en tår igen ved 22.30 tiden da jeg gik i seng. Bad om mad igen 6 timer efter og sov videre i 2 timer. Om dagen idag var vågen i 2 timer , sov 3 timer, var vågen 2 timer og sov igen i 2½ time. Så det var flot.

De sidste uger har jeg fået lov at få mere og mere søvn... Flere nætter har Leas første lur været 4-4½ time og de sidste to nætter har hun taget 6 timer og vist lidt til i første lur... Så det er jo stort...

Vi har endnu ikke en fast rytme... men i et par uger har eftermiddagsluren været rimelig tilregnelig. Lea sover rodet om formiddagen, men har gerne taget 3-4½ time om eftermiddagen. Hun er stadig ikke tilregnelig om aftenen og kan rodde meget rundt, spise meget og være meget vågen. Jeg har et par gange forsøgt med at putte hende på værelset, men hun vågner igen og kan ikke finde ro alene. Så vi prøver til og nyder ellers at have hende i stuen. Mon ikke hun og vi lærer det på et tidspunkt.


Ingen kommentarer: