Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




søndag den 30. november 2008

Så er tømrerne igang

I tirsdags blev træet til huset leveret. Tømrerne nøler lidt med at kommer igang, selvom de lovede at de ville starte onsdag. De har lavet lidt, men ikke hvad der svarer til flere dages arbejde. Lad os håbe, de får fingrene mere op af lommen i næste uge. Vi forventer at træskellettet er færdig i løbet af ugen, så der faktisk allerede er tid for rejsegilde i næste uge. Vi markerer nu ikke det særligt, men vil invitere ud til overtagelsesgilde, når vi får huset engang i januar.

Vi har fået tegnet ét køkken hos Modulia, men har endnu ikke fået prisen på det. På torsdag skal vi i Hushjælpen og have tegnet. Og måske vi også skal i Ikea, hvis de to andre løsninger viser sig rigtig dyre.

Britta er i fuld gang med at pakke herhjemme. 12 kasser og 8 sække er kørt til opbevaring hos Renés mor Inge og hendes mand Erik ved Mariager. Og de næste 3 kasser venter allerede. Hold da op hvor har vi mange ting. Man kan slet ikke se, at vi har pakket noget ned. Vi flytter d. 1.2.

Vi går og overvejer, hvor og hvordan vi skal bo. Der er mange overvejelser omkring det... lejet lejlighed, beboelsespavillon på grunden, campingvogn... Det handler om pris og komfort og om nærvær til byggeriet. Det er ikke nemt at finde den bedste og billigste løsning.

Ingen kommentarer: