Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




søndag den 21. september 2008

Skøde underskrevet

Idag har vi underskrevet skødet på grunden hos ejendomsmægleren. Så nu skal den sidste del af de 485.0000 snart ligge. Nu må vi bare håbe, at vi får byggetulladelsen og at vi får den tids nok... ellers står vi og flavrer med en byggegrund, som vi ikke kan bruge til noget. Men mon ikke det går? Syddjurs lover 6-8 ugers behandlingstid, men det er ikke længe siden de slet ikke kunne mønstre det. Der var det nærmere 6-8 måneder. Vi overtager grunden d. 1.11. så tidsplanen ser ud til holde... hvis byggetilladelsen kommer i hus. Vi kørte ud til grunden bagefter. Britta har ikke været der i et par måneder, så det var rart at stå der igen. René kører jævnligt forbi på vej forbi på arbejde. Idag kunne vi se hvor to diagonale hjørner af huset bliver placeret, fordi der er lavet prøveboring i husets nordøstlige og sydvestlige hjørner. Vi hilste på vores nye nabo, som var igang med at bygge sit hus. Han bygger selv og er selv - ingen kone og børn. Han har købt grunden før de satte grundene ned, så han har betalt 100.000 mere end vi gør. Og så har han måtte vente 1 år på byggetilladelse. Av for den. Men de har altså effektiviseret lidt på arbejdsgangen.

Så har vi brugt weekenden på at ture rundt til diverse køkkenfirmaer for at hente inspiration. I fredags familietur til Ikea. Det nød Elias rigtig meget. Skægt. Lørdag rundt til 3-4 køkkenfirmaer og så hjem og gøre lejligheden klar til åben hus søndag middag.

Idag har vi været til bagagerumsmarked med Vejlby Risskov hallen, så i Hornslet og i Mørke. Videre til Hørning til byggeudstillinger med 9 nye huse og til sidst grill hos Mormor. Så jo, en begivenhedsrig weekend. Der havde været 2 hold til Åbenhus i lejligheden. Der sker ellers ikke så meget der. Har kun haft én fremvisning, men hva... vi er ikke utålmodige endnu. VI har jo stadig lidt tid at løbe på...

Ingen kommentarer: