Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




søndag den 23. december 2012

Kæreste Malou

Idag er det juleaften... og du er her ikke. Langt de fleste dage har jeg fundet fred med at du ikke er her. Det er som om det er en umulig for mig at tænke både du og Lea til stede levende i mit liv. I udelukker hinanden. Hvis du havde levet hos os, havde vi ikke fået Lea. Og Lea er her, fordi du ikke kunne være her. Hun er ikke dig. Det er jeg helt med på, men det er som om at hun har erstattet dig. Hun har ihvert fald erstattet det uendelige tomrum, som du efterlod. Jeg har svært ved at sætte ord på det og som jeg skriver det nu, virker det så hjerteløst, men i min fortælling om dig de sidste månederne har jeg ikke manglet dig her. Det er en umulighed for mig at tænke både dig og din søster her. Der skulle ikke rende en 1½ årig datter rundt, for så ville der jo ikke kravle en 9 måneders datter rundt.

Men de sidste dage har jeg mærket en tristhed. Tårerne har været på lur lige bag ved øjenlågene meget af tiden og nu triller de. Igår da jeg skulle lave de dekorationer, som vi idag skal op med i din have, blev det igen helt helt meningsløst. Hvad er det for en verden, når jeg må lave dekorationer til min datter i stedet for med min datter? Hvad er det for en verden, hvor det jeg kan give min datter, er noget pynt på hendes grav? Min lille baby ligger i den frosne jord i stedet for at være i mine varme arme. Jeg forstår simpelthen ikke at du skulle dø. Det er så ondt ondt ondt.

Så ja fucking, fandme, for helvede... jeg mangler dig, min kære Malou. Du skulle være her sammen med os. DU skulle have trisset rundt om juletræet inde i stuen, pillet ved kugler, sunget med os, grinet med os. Nu er det anden jul uden dig... og det gør så forbandet ondt. Det giver ingen mening. Du skulle have været her.

Jeg sender dig al min kærlighed. Lige nu er kun du. Jeg savner dig og er så ked af at du skulle dø. Jeg håber du mærker mig, min kære pige. Hvor ville jeg ønske, jeg kunne mærke dig endnu engang. Det var så kort så kort tid, vi fik sammen.

Jeg elsker dig, MOR