Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




tirsdag den 30. marts 2010

Påskeferie... ahhh

11 dages ferie herhjemme uden at byggeri hænger over vores hoveder.Kan det næsten blive bedre. René skal arbejde tirsdag og onsdag, men ellers er der dømt tid til at rydde op, hænge lidt op og til hygge med venner og familie.
I påskens første weekend har vi haft besøg af Laura og hendes to børn - Jasmin som nærmer sig 4 år og Malik på knap 8 måneder. Efter lidt startskænderi, hvor Elias og Jasmin skulle finde ud af hvilken leg, der passede dem begge, fandt de ud af at lege rigtig godt. De opfandt en ny leg, som hed "tisse på de onde". Den bestod i at lukke sig inde på gæsteværelset og (helst med bukserne af) stå i vindueskarmen og lade som om de tissede og pruttede på de onde udenfor... hmmm Alt imens havde de voksne tid til at hygge og snakke. Sikke en dejlig weekend.
Mandag bød på afslapning, oprydning på kontor og ophængning af lamelgardiner.
Tirsdag ryddede Britta og Elias op udenfor og kørte et læs på lossepladsen. Vi er igang med at indhente tilbud på lægning af indkørsel, opsætning af garage og så vil vi have en havearktitekt til at tegne et forslag til indretning af haven. Men de sidste byggerester-rod skal fjernes først, så den store høj kan planeres ud på grunden.
Onsdag kommer Mormor. Vi skal handle, hygge og gøre rent.
Torsdag kommer Daniel, Natasja og Silas til påskelam. Det skal bliver rigtig hyggeligt.
Resten af påsken byder både på tid til arbejde herhjemme, afslapning. Påskefrokost hos Mormor med familien fra Lystrup. Og bsøg her af Farfar og Mormor.
Påsken 2010 blev endvidere tid for Elias at smide sutten. Rent bogstaveligt smed han dem alle 5 ud af havedøren - alt hvad han kunne. Næste morgen havde påskeharen været der med en masse påskeæg, som han og Jasmin samlede ind. Det er gået over al forventning. Store dreng. Så mangler han bare at overvinde sig til at lave på toilettet. Han beder om at få ble på og bliver aldeles panisk, når vi insisterer på at det laver man på toilettet. Men det kommer jo nok. Det er kun herhjemme at laver i bleen. I børnehaven holder han sig.