Velkommen til vores blog

Et lille kig ind i vores verden - de mest essentielle begivenheder i livet - liv - død - fester - rejser.

Vi skriver engang imellem, i perioder ofte.

Vi opdaterer jævnligt billeder i billedalbummet.

Kig dig omkring og smid en kommentar, hvis du får lyst




fredag den 25. januar 2008

Øv bøv syg baby

Jo, syg bliver man jo af at starte i institution. Nu her efter 3 uger måtte jeg give op og "lægge mig" herhjemme med feber. Det startede mandag med hoste men først onsdag fik jeg feber. Far har været hjemme med mig torsdag og fredag. Jeg var oppe og besøge lægen, som gav mig noget ækelt saft, der hedder noget med P. Mine ører er røde indeni og fulde af væske, sagde lægen. Mor og Far kan ikke forstå, hvis det er mellemørebetændelse, for så plejer børnen vist at hyle, når de skal ligge ned. Og jeg sover som jeg plejer dvs. omkring 12 timer i træk hver nat og 2½-3 timer til middag. Men pincillinen virker vist for jeg havde ikke feber, da jeg vågnede imorges. Jeg håber jeg bliver rask til på mandag, for det er altså så sjovt at være nede ved de andre børn i vuggestuen. Nogen gange bliver jeg helt vred over at skulle hjem om eftermiddagen, for nu har jeg det lige så sjovt.

lørdag den 5. januar 2008

1 år imorgen

hip hip hurrah imorgen bliver jeg 1 år. Min mor og far har hele dagen idag forberedt at min familie skal komme og fejre mig imorgen. Vi bliver 21-22 stykker til brunch. Juhu jeg elsker at være sammen med mennesker. Min far har flyttet alle møblerne i stuen, så vi kan sidde derinde... og så står sofaerne i havestuen. Tror det bliver hyggeligt. Vi skal vist også have lagkage... og jeg tror min mor har lavet en til mig - helt alene. Det bliver sjovt at spise. Hun synes jo at jeg skal være sund og ikke forurenes med sukker, så hun har lavet lagkagebunde af bolledej... endda af grovbolledej. Hm mon det smager godt. Det må smages. Nu vil jeg snart i seng, så jeg kan være frisk til imorgen.

onsdag den 2. januar 2008

Institutionsbarn!

Så oprandt dagen for at vores kære lille søn skulle starte i vuggestue. Moren især synes slet ikke det var sjovt. Snapt forsvandt den tid, hvor hun og søn kunne styre sit eget liv og gøre hvad der passede dem, mens de hyggede sig herhjemme og ude med diverse gøre mål. Nej, hun følte sig slet ikke færdig med det liv. Det er nu ikke så meget Elias, vi skal være bekymrede for. Måske det er hans tildlige tilvænning til institutionslivet (allerede fra fostertilstand), der har givet ham modet til at begive sig ud i den store verden. I hvert fald ænsede han ikke moren, da de var der igår. Han bevægede sig rundt i hele huset, ind i de store børnehavebørns puderum, blev trøstet af pædagogerne, når han lige blev tromlet af en stor, blev skiftet, fik frokost med "de fremmede". Det var bare sjovt og hyggeligt, synes han. Moren sad på afstand og stolt nød sin store søn. Måske han vil reagere senere, når han finder ud af at Mor er væk og at det nye liv hos "de fremmede" altså er virkelighed. Nu må vi se.
Nej, det er mest hårdt for moren. Hvordan skal hun da undvære Elias HELE dagen i flere dage i træk. Fnis. Ja, det har andre jo klaret før, men lige nu virker det altså helt meningsløst og forkert. Hvorfor skal mor og søn ikke bare være sammen... Men når hun tænker en dag af gangen og at hun bare skal forlade ham en time eller to idag, så er det absolut ok. Så det må være løsningen. Og så må vi sørge for at han får korte dage, så vi ikke skal ndvære hinanden for længe.
D. 21.1. starter Britta på uddannelsen på JCVU. Der er dog ikke helt styr på, hvad hun starter på, fordi 2 ud af 3 valgte fag ikke er blevet oprettet. Så nu skal nye vælges. Bare det snart falder på plads, så hun kan få litteraturlister og komme på biblioteket efter læsestof til forberedelsestiden de næste uger.

Nåh klokken er 8.30 og så plejer Elias at vågne.

Hav en dejlig dag.